Irene Thomsen

​​Veterinærsygeplejeske

Fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling

irene@hedvet.dk

​Irene er uddannet veterinærsygeplejerske i 2019 og har været ansat hos os siden 2020.  Hun startede som barselsvikar, men det lykkedes os at få hende fastansat og hun har siden udviklet sig til en uundværlig del at klinikken.

Irene er en fantastisk organisator, der både har styr på arbejdsplaner, indkøb og bestillinger. Hun har en stor del af æren for at vores klinik nu er helt organiseret og alt er på rette plads, som selv dyrlægerne kan finde, hvis de skulle forvilde sig ud på lageret på egen hånd.

Irene er fagligt utroligt dygtig. Ikke alene har hun gennemfør udvidende kursus i anæstesi og monitorering, hun har også uddannet sig til fagveterinærsygeplejerske i tænder i 2022. 

Det er derfor ofte hende, der tager sig godt af vores tandpatienter og intet slår hendes begejstring, når vi opdager spændende afvigelser i tandrækken hos hund eller kat. Der er ikke den tand hun ikke kan lide, uanset hvor skæv eller misfarvet den er.

Irene bor i Horsens med sin kæreste og en kat, der formodentligt har Horsens største samling kattelegetøj og klatretræer.

​​

<< Tilbage til personale​